Välj prov för analys, falsk positiv webbplats

Vi ber dig skicka in webbplatser som identifierats som infekterade, bedrägliga eller utsatta för nätfiske med inte är det. Falska positiva (FP) kan inträffa när ett filmönster motsvarar samma mönster i en detekteringsmotor. Var vänlig skicka sådana webbplatser så att vi kan förbättra vår motor mot virus och nätfiske och hjälpa andra att skydda sig.

Anteckningar och ytterligare information – ange ytterligare information eller en beskrivning som hjälper till att behandla den misstänkta webbplatsen.