Välj prov för analys. misstänkt webbplats

Välj ett av följande alternativ från rullgardinsmenyn Vad är det för fel med webbplatsen:

Infekterad – en webbplats som innehåller virus eller annan skadlig kod som distribuerats på olika sätt.

Nätfiske används för att få tillgång till känsliga data som bankkontonummer, PIN-koder och annat. Läs mer om den här attacktypen i ordlistan.

Bluff – en bedräglig eller falsk webbsida, särskilt i syfte att göra snabba vinster.

Välj Annat om webbplatsen du ska skicka inte stämmer in bland ovannämnda alternativ.

Anteckningar och ytterligare information – du kan skriva ytterligare information eller en beskrivning som hjälper oss att analysera den misstänkta webbplatsen.