Exkluderingsfilter för molnbaserat skydd

Med exkluderingsfiltret går det att exkludera vissa filer eller mappar från att skickas in som prover. De filer som finns listade skickas inte till ESET:s labb för analys, även om de innehåller misstänkt kod. Vanliga filtyper (till exempel .doc osv.) exkluderas som standard.

note

Funktionen är praktisk för att undanta filer som kan innehålla konfidentiell information, som dokument eller kalkylblad.

example

Om du vill utesluta filer nedladdade från download.domain.com klickar du på download.domain.com klickar du på Avancerade inställningar > Detekteringsmotor > Molnbaserat skydd > Skicka prover > Exkluderingar och lägger till exkluderingen *download.domain.com*.