Dialogfönster – omstart krävs

En omstart av datorn krävs efter uppdatering av ESET Internet Security till en ny version. Nya versioner av ESET Internet Security utfärdas för att implementera förbättringar eller åtgärda problem som automatiska uppdateringar av programmoduler inte kan lösa.

Den nya versionen av ESET Internet Security kan installeras automatiskt, baserat på dina programuppdateringsinställningar, eller manuellt genom att ladda ned och installera en nyare version jämfört med den föregående.

Klicka på Starta om nu för att starta om datorn. Om du planerar att starta om datorn senare klickar du på Påminn mig senare. Senare kan du starta om datorn manuellt från avsnittet Översikt i huvudprogramfönstret.