Fel när konfigurationen skulle sparas

Det här felmeddelandet anger att inställningarna inte sparades korrekt på grund av ett fel.

Detta innebär vanligen att användaren som försökte ändra programparametrarna:

har otillräcklig åtkomstbehörighet eller saknar de nödvändiga operativsystemsbehörigheter som krävs för att ändra konfigurationsfiler och systemregister.
> För att kunna utföra önskade ändringar måste systemadministratören logga in.

nyligen har aktiverat Inlärningsläge i HIPS eller brandväggen och försökt göra ändringar i Avancerade inställningar.
> För att spara konfigurationen och undvika konfigurationskonflikten stänger du Avancerade inställningar utan att spara och försöker att göra önskade ändringar igen.

Det näst vanligaste fallet är att programmet inte längre fungerar normalt, är skadat och därför måste startas om.