Om ESET Internet Security

Det här fönstret innehåller information om den installerade versionen av ESET Internet Security och datorn.

ABOUT

Klicka på Visa moduler om du vill visa information om listan över inlästa programmoduler.

Det går att kopiera information om modulerna till Urklipp genom att klicka på Kopiera. Detta kan vara användbart under felsökning eller vid kontakt med teknisk support.

Klicka på Detekteringsmotor i fönstret Moduler för att öppna ESET-virusradarn, som innehåller information om varje version av ESET-detekteringsmotorn.