Aktivera Föräldrakontroll för ett konto

Aktivera Föräldrakontroll för ett visst användarkonto genom att följa stegen nedan:

1.Föräldrakontroll är inaktiverad som standard i ESET Internet Security. Det finns två sätt att aktivera föräldrakontroll:

Klicka på MODULE_INACTIVE i Inställningar > Internetskydd > Föräldrakontroll från programmets huvudfönster och ändra status för Föräldrakontroll till Aktiverad.

Tryck på F5 för att komma åt trädet Avancerade inställningar, gå till Webb och e-post > Föräldrakontroll och aktivera sedan skjutreglafet bredvid Aktivera föräldrakontroll.

2.Klicka på Inställningar > Internetskydd > Föräldrakontroll i programmets huvudfönster. Även om Aktiverad visas intill Föräldrakontroll, måste du konfigurera föräldrakontrollen för önskat konto genom att klicka på pilsymbolen och i nästa fönster sedan välja Skydda barnkonto eller Föräldrakonto. I nästa fönster anger du födelsedatum för att avgöra nivån för åtkomst och rekommenderad ålder enligt webbsidorna. Föräldrakontroll aktiveras nu för det angivna användarkontot. Klicka på Blockerat innehåll och inställningar... under ett kontonamn för att anpassa kategorier du vill tillåta eller blockera på fliken Kategorier. Tillåt eller blockera anpassade webbsidor som inte passar in i en kategori genom att klicka på fliken Undantag.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL