Låsa upp de lösenordsskyddade avancerade inställningarna

När du vill komma åt de skyddade avancerade inställningarna visas fönstret för att ange lösenordet. Om du har glömt eller blivit av med lösenordet klickar du på Återställ lösenord och anger den e-postadress som användes när licensen registrerades. ESET skickar ett e-postmeddelande med verifieringskoden. Ange verifieringskoden och skriv sedan och bekräfta det nya lösenordet. Verifieringskoden är giltig i sju dagar.

Återställ lösenord via ditt ESET HOME-konto – Använd det här alternativet om licensen som används för aktivering är kopplad till ditt ESET HOME-konto. Skriv den e-postadress du använder för att logga in på ditt ESET HOME-konto.

Om du inte kommer ihåg din e-postadress eller har problem med att återställa lösenordet klickar du på Kontakta teknisk support. Du omdirigeras till ESET:s webbplats för att kontakta vår tekniska supportavdelning.

Generera kod för teknisk support – Det här alternativet genererar koden som du uppger till teknisk support. Kopiera koden från teknisk support och klicka på Jag har en verifieringskod. Ange verifieringskoden och ange och bekräfta sedan det nya lösenordet. Verifieringskoden är giltig i sju dagar.

Mer information finns i Lås upp lösenordet för dina inställningar i ESET Windows-hemprodukter.