Schemalägga en veckovis genomsökning av datorn

Schemalägg en regelbunden aktivitet genom att öppna programmets huvudfönster och klicka på Verktyg > Schemaläggare. Nedan finns en kort guide om att schemalägga en aktivitet som startar en genomsökning av lokala diskar varje vecka. Se vår artikel i kunskapsbasen för mer detaljerade instruktioner.

Schemalägga en aktivitet:

1.Klicka på Lägg till i huvudskärmen i Schemaläggare.

2.Ange ett namn på uppgiften och välj Genomsökning av datorn på begäran på den nedrullningsbara menyn Typ av aktivitet.

3.Välj Veckovis som aktivitetsfrekvens.

4.Ange dag och tidpunkt som aktiviteten ska utföras.

5.Välj Kör aktiviteten så snart som möjligt för att utföra aktiviteten senare om den av någon anledning inte startades (exempelvis om datorn var avstängd).

6.Granska sammanfattningen av den schemalagda aktiviteten och klicka på Slutför.

7.Välj Lokala enheter på rullgardinsmenyn Målobjekt.

8.Klicka på Slutför om du vill använda aktiviteten.