Tillåta kommunikation för ett visst program

Om en ny anslutning identifieras i interaktivt läge och det inte finns någon regel för den, ombeds du att tillåta eller avvisa anslutningen. Markera kryssrutan Skapa regel och kom ihåg permanent om du vill utföra samma åtgärd varje gång ESET Internet Security försöker upprätta anslutningen.

DIALOG_EPFW_NEW_CONNECTION_IN_TRUSTED

Du kan skapa nya brandväggsregler för program innan de upptäcks av ESET Internet Security i fönstret för brandväggsinställningar. Öppna huvudprogramfönstret > Inställningar > Nätverksskydd > klicka på GEAR bredvid Brandvägg > Konfigurera > Avancerat > Regler > Redigera.

Klicka på knappen Lägg till och ange namn, riktning och kommunikationsprotokoll för regeln på fliken Allmänt. Det går att ställa in vilken åtgärd som ska utföras när regeln används.

Ange sökvägen till programmets körbara fil och den lokala kommunikationsporten på fliken Lokal. Klicka på fliken Fjärrpunkt för att ange fjärradress och -port (om tillämpligt). Den nya regeln används när programmet försöker kommunicera igen.