Kostnadsfri ESET-licensnyckel

Full licens för ESET Internet Security är inte gratis.

ESET-licensnyckeln är en unik sekvens med bokstäver och siffror separerade med ett tankstreck som tillhandahålls av ESET för att möjliggöra laglig användning av ESET Internet Security enligt licensavtalet. Varje slutanvändare har endast rätt att använda licensnyckeln i den utsträckning som denne har rätt att använda ESET Internet Security baserat på antalet licenser som har tilldelats av ESET. Licensnyckeln är konfidentiell och får inte delas. Du får dock dela licensplatser med hjälp av ESET HOME.

Det finns källor på internet som kan förse dig med en ”kostnadsfri” ESET-licensnyckel, men tänk på att:

Om du klickar på en annons om en ”kostnadsfri ESET-licens” kan du kompromissa datorn eller enheten med risk för att den infekteras med skadlig kod. Skadlig kod kan döljas i icke-officiellt webbinnehåll (till exempel videofilmer), webbplatser som tjänar pengar på dina besök och så vidare. Vanligen är dessa en fälla.

ESET kan inaktivera piratlicenser och gör även detta.

Att ha en piratkopierad licensnyckel är inte förenligt med licensavtalet för slutanvändare som du måste godkänna för att installera ESET Internet Security.

Köp endast ESET-licenser genom officiella kanaler som till exempel www.eset.com, ESET:s distributörer eller återförsäljare (köp inte licenser från icke-officiella webbplatser som till exempel eBay eller delade licenser från en tredje part).

Att hämta en ESET Internet Security kostar inget, men för att kunna aktivera den under installationen krävs en giltig ESET-licensnyckel (du kan hämta och installera produkten, men utan aktivering fungerar den inte)

Dela inte din licens på internet eller sociala medier (den kan spridas vidare).

Om du vill identifiera och rapportera en piratkopierad ESET-licens besöker du vår artikel i kunskapsbasen för anvisningar.

Om du är osäker på om du vill köpa en ESET-säkerhetsprodukt kan du använda en provversion medan du bestämmer dig:

1.Aktivera ESET Internet Security med en kostnadsfri provlicens

2.Delta i ESET:s betaprogram

3.Installera ESET Mobile Security om du använder en mobil enhet med Android – den är ”freemium” (kostnadsfri premium).

Förnya din ESET-produkt om du vill få rabatt/förlänga din licens.