Program för en bättre kundupplevelse

Om du går med i programmet för en bättre kundupplevelse förser du ESET med anonym information gällande användningen av våra produkter. Mer information om databehandling hittar du i vår sekretesspolicy.

Ditt samtycke

Det är frivilligt att delta i programmet är frivilligt och bygger på ditt samtycke. När du har gått med deltar du passivt, vilket innebär att du inte behöver göra något mer. Du kan ta tillbaka samtycket när som helst genom att ändra produktinställningarna. Om du gör det förhindras vidare bearbetning av dina anonyma data.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att ändra produktinställningarna:

Vilka typer av information samlar vi in?

Data om interaktion med produkten

Den här informationen säger oss mer om hur våra produkter används. Tack vare den vet vi till exempel vilka funktioner som används ofta, vilka inställningar användare ändrar och hur mycket tid de ägnar åt att använda produkten.

Data om enheter

Vi samlar in den här informationen för att förstå var och på vilka enheter våra produkter används. Typiska exempel är enhetsmodell, land, version och operativsystemets namn.

Data om feldiagnostik

Information om fel- och kraschsituationer samlas också in. Det kan till exempel vara vilket fel som har inträffat och vilka åtgärder som ledde fram till det.

Varför samlar vi in den här informationen?

Den här anonyma informationen gör det möjligt att förbättra våra produkter för dig, användaren. Den hjälper oss att göra dem så relevanta, lättanvända och felfria som möjligt.

Vem har kontroll över den här informationen?

ESET, spol. s r.o. är ensam registeransvarig för data som samlas in i programmet. Informationen delas inte med tredje part.