Lägg till enhet i ESET HOME

Om du redan har ESET Internet Security installerat och aktiverat med en licens som lagts till i ditt ESET HOME-konto kan du ansluta enheten till ESET HOME med hjälp av ESET HOME-portalen:

1.Skicka en anslutningsbegäran till enheten.

2.ESET Internet Security visar dialogfönstret Anslut den här enheten till ett ESET HOME-konto med ett ESET HOME-kontonamn. Klicka på Tillåt för att ansluta enheten till det nämnda ESET HOME-kontot.

note

Om det inte finns någon interaktion avbryts anslutningsbegäran automatiskt efter cirka 30 minuter.