Ajutor online ESET

Căutare Română
Selectaşi subiectul

Conectați-vă la ESET HOME

Conectați-vă dispozitivul la ESET HOME pentru a vizualiza și a gestiona toate licențele și dispozitivele ESET activate. Puteți să reînnoiți, să faceți upgrade sau să extindeți licența și să vedeți detalii importante despre licență. În portalul de administrare ESET HOME sau în aplicația mobilă, puteți să adăugați licențe diferite, să descărcați produse pe dispozitive, să verificați starea de securitate a produsului sau să partajați licențe prin e-mail. Pentru mai multe informații, vizitați Ajutor online ESET HOME.

BEGINNER_MYESET

Pentru a conecta dispozitivul la ESET HOME:


note

Dacă vă conectați la ESET HOME în timpul instalării sau când selectați opțiunea Utilizați contul ESET HOME ca metodă de activare, urmați instrucțiunile din subiectul Utilizați contul ESET HOME.

Dacă ați instalat și activat deja ESET Internet Security cu o licență adăugată în contul ESET HOME, vă puteți conecta dispozitivul la ESET HOME folosind portalul ESET HOME. Urmați instrucțiunile din ESET HOME Ghidul de ajutor online și permiteți conexiunea în ESET Internet Security.

1.În fereastra principală a programului, faceți clic pe contul ESET HOME > Conectare la ESET HOME sau faceți clic pe Conectare la ESET HOME în notificarea Conectați acest dispozitiv la un cont ESET HOME.

2.Conectați-vă la contul dvs. ESET HOME.


note

Dacă nu aveți un cont ESET HOME, faceți clic pe Creare cont pentru a vă înregistra sau consultați instrucțiunile din secțiunea de ajutor online ESET HOME.

Dacă v-ați uitat parola, faceți clic pe Am uitat parola și urmați pașii de pe ecran sau consultați instrucțiunile din secțiunea de ajutor online ESET HOME.

3.Stabiliți un nume de dispozitiv și faceți clic pe Continuare.

4.După o conexiune reușită, se afișează o fereastră de detalii. Faceți clic pe Terminat.