Opschoonniveaus

De instellingen voor het opschoningsniveau van een gewenste beveiligingsmodule vindt u door ThreatSense-parameters uit te vouwen (bijvoorbeeld Realtimebeveiliging van bestandssysteem) en vervolgens op Opschonen> Opschoonniveau te klikken.

ThreatSense-parameters hebben de volgende opschoonniveaus.

Herstel in ESET Internet Security

Opschoonniveau

Beschrijving

Detectie altijd herstellen

Probeer de detectie zonder tussenkomst van de eindgebruiker te verhelpen tijdens het opschonen van objecten. In sommige zeldzame gevallen (bijvoorbeeld bij systeembestanden), als de detectie niet kan worden verhelpen, blijft het gerapporteerde object op de oorspronkelijke locatie staan.

Detectie herstellen indien dit veilig is, anders behouden

Probeer de detectie zonder tussenkomst van de eindgebruiker te verhelpen tijdens het opschonen van objecten. In sommige zeldzame gevallen (bijvoorbeeld bij systeembestanden), als een detectie niet kan worden verhelpen, blijft het gerapporteerde object op de oorspronkelijke locatie staan.

Detectie herstellen indien dit veilig is, anders vragen

Probeer de detectie te verhelpen tijdens het opschonen van objecten. In sommige gevallen, als er geen herstelactie kan worden uitgevoerd, ontvangt de eindgebruiker een interactieve waarschuwing en moet deze een actie selecteren (bijvoorbeeld verwijderen of negeren). Dit is de aanbevolen standaardinstelling in een beheerde omgeving.

Altijd de eindgebruiker vragen

De eindgebruiker ziet een interactief venster tijdens het opschonen van objecten en moet een herstelactie selecteren (bijvoorbeeld verwijderen of negeren). Dit niveau is bedoeld voor gevorderde gebruikers die weten welke stappen ze moeten nemen in het geval van een detectie.