Geavanceerde logging voor netwerkbeveiliging

Deze functie is bedoeld om de ESET Technische ondersteuning te voorzien van complexere logbestanden. Gebruik deze functie alleen als u hierom door ESET Technische ondersteuning wordt gevraagd aangezien er anders een heel groot logbestand kan ontstaan en uw computer kan worden vertraagd.

1.Ga naar Geavanceerde instellingen > Hulpmiddelen > Diagnostiek en schakel Geavanceerde logging voor netwerkbeveiliging inschakelen in.

2.Probeer het probleem waarmee u te maken hebt opnieuw te produceren.

3.Geavanceerde logging voor netwerkbeveiliging uitschakelen

4.Het PCAP-logbestand dat wordt gemaakt door Geavanceerde logging voor netwerkbeveiliging vindt u in dezelfde map als waar de diagnostische geheugendumps worden gegenereerd: C:\ProgramData\ESET\ESET Security\Diagnostics\