Verouderde versie van Microsoft Windows

Probleem

U wilt de nieuwste versie van ESET Internet Security installeren op een computer met Windows 7, Windows 8 (8.1) of Windows Home Server 2011

ESET Internet Security geeft de fout Verouderd besturingssysteem weer tijdens de installatie

Details

Voor de nieuwste versie van ESET Internet Security (versie 16.1) is het Windows 10- of Windows 11-besturingssysteem vereist.

Oplossing

De volgende oplossingen zijn beschikbaar:

Upgrade naar Windows 10 of Windows 11

Het upgradeproces is relatief eenvoudig en in veel gevallen kunt u dit doen zonder uw bestanden te verliezen. Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 10:

1.Back-ups maken van belangrijke gegevens.

2.Lees de veelgestelde vragen over een upgrade naar Windows 10 of de veelgestelde vragen over een upgrade naar Windows 11 en werk uw Windows-besturingssysteem bij.

ESET Internet Security versie 16.0 installeren

Als u Windows niet kunt upgraden, installeert u ESET Internet Security versie 16.0. Zie de Online-help bij ESET Internet Security versie 16.0 voor meer informatie.