Offline installatie

Download en installeer uw ESET Windows-product voor thuisgebruik met het onderstaande offline installatieprogramma (.exe). Kies welke versie van het ESET-thuisproduct u wilt downloaden (32-bits, 64-bits of ARM).

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

64-bits downloaden

32-bits downloaden

ARM downloaden

64-bits downloaden

32-bits downloaden

ARM downloaden

64-bits downloaden

32-bits downloaden

ARM downloaden

important

Installeer uw ESET-product met een Live Installer als u een actieve internetverbinding hebt.

Nadat u het offline installatieprogramma (.exe) hebt gestart, begeleidt de installatiewizard u door de installatie.

INSTALLATION_WELCOME

1.Selecteer de juiste taal in het vervolgkeuzemenu en klik op Doorgaan.

note

Als u een recentere versie installeert dan de vorige versie met instellingen die met een wachtwoord zijn beveiligd, moet u uw wachtwoord typen. U kunt het wachtwoord voor de instellingen configureren in de toegangsinstellingen.

2.Selecteer uw voorkeur voor de volgende functies, lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het privacybeleid en klik op Doorgaan of klik op Alles toestaan en doorgaan om alle functies in te schakelen:

ESET LiveGrid®-feedbacksysteem

Potentieel ongewenste toepassingen

Programma voor kwaliteitsverbetering

note

Door op Doorgaan of Alles toestaan en doorgaan te klikken, accepteert u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en erkent u het privacybeleid.

3.Klik op Inloggen overslaan. Wanneer u een internetverbinding hebt, kunt u uw apparaat koppelen met uw ESET HOME-account.

4.Klik op Activering overslaan. ESET Internet Security moet na de installatie worden geactiveerd om volledig functioneel te zijn. Voor productactivering is een actieve internetverbinding vereist.

5.In de installatiewizard ziet u welk ESET-product op basis van het gedownloade offline installatieprogramma wordt geïnstalleerd. Klik op Doorgaan om het installatieproces te starten. Dit kan enige ogenblikken duren.

note

Als er restanten (bestanden of mappen) van ESET-producten zijn die in het verleden zijn verwijderd, wordt u gevraagd of u deze wilt verwijderen. Klik op Installeren om door te gaan.

6.Klik op Gereed om de Installatiewizard af te sluiten.

MONITOR_RED Problemen met installatie oplossen.