Live Installer

Nadat u het Live Installer installatie pakkethebt gedownload, dubbelklikt u op het installatiebestand en volgt u de stapsgewijze instructies in de installatiewizard.

important

Voor dit type installatie moet u verbonden zijn met internet.

INSTALLATION_LIVE

1.Selecteer de juiste taal in het vervolgkeuzemenu en klik op Doorgaan.

note

Als u een recentere versie installeert dan de vorige versie met instellingen die met een wachtwoord zijn beveiligd, moet u uw wachtwoord typen. U kunt het wachtwoord voor de instellingen configureren in de toegangsinstellingen.

2.Selecteer uw voorkeur voor de volgende functies, lees de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en het privacybeleid en klik op Doorgaan of klik op Alles toestaan en doorgaan om alle functies in te schakelen:

ESET LiveGrid®-feedbacksysteem

Potentieel ongewenste toepassingen

Programma voor kwaliteitsverbetering

note

Door op Doorgaan of Alles toestaan en doorgaan te klikken, accepteert u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers en erkent u het privacybeleid.

3.Als u de beveiliging van het apparaat wilt activeren, beheren en weergeven met behulp van de ESET HOME, verbindt u uw apparaat met het ESET HOME account. Klik op Aanmelden overslaan om door te gaan zonder verbinding te maken met ESET HOME. U kunt uw apparaat later aan ESET HOME account koppelen.

4.Als u doorgaat zonder koppeling te maken met ESET HOME, moet u een activeringsoptie kiezen. Als u een recentere versie installeert over een vorige versie heen, wordt uw licentiecode automatisch ingevoerd.

5.De installatiewizard bepaalt op basis van uw licentie welk ESET-product is geïnstalleerd. De versie met de meeste beveiligingsfuncties is altijd vooraf geselecteerd. Klik op Product wijzigen als u een andere versie van het ESET-product wilt installeren. Klik op Doorgaan om het installatieproces te starten. Dit kan enige ogenblikken duren.

note

Als er restanten (bestanden of mappen) van ESET-producten zijn die in het verleden zijn verwijderd, wordt u gevraagd of u deze wilt verwijderen. Klik op Installeren om door te gaan.

6.Klik op Gereed om de Installatiewizard af te sluiten.

MONITOR_RED Problemen met installatie oplossen.

note

Nadat het product is geïnstalleerd en geactiveerd, worden de modules gedownload. Beveiliging wordt geïnitialiseerd en bepaalde functies werken mogelijk pas nadat het downloaden is voltooid.