Aanmelden mislukt - veelvoorkomende fouten

Er is geen account gevonden dat overeenkomt met het ingevoerde e-mailadres

Het e-mailadres dat u hebt ingevoerd, komt niet overeen met een ESET HOME-account. Klik op Terug en voer het juiste e-mailadres en wachtwoord in.

Als u zich wilt aanmelden, moet u een ESET HOME-account maken. Als u geen ESET HOME-account hebt, klikt u op Terug > Account maken of op Een nieuw ESET HOME-account maken.

Gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen

Het ingevoerde wachtwoord komt niet overeen met het ingevoerde e-mailadres. Klik op Terug, typ het juiste wachtwoord en controleer of het ingevoerde e-mailadres correct is. Als u zich ook dan niet kunt aanmelden, klikt u op Terug > Ik ben mijn wachtwoord vergeten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en volg de stappen op het scherm of raadpleeg Ik ben mijn ESET HOME-wachtwoord vergeten.

De geselecteerde aanmeldingsoptie komt niet overeen met uw account

Uw account is gekoppeld aan uw sociale-media-account. Als u zich wilt aanmelden bij ESET HOME, klikt u op Doorgaan met Google of Doorgaan met Apple en meldt u zich aan bij het juiste account. Na aanmelding wordt u doorgestuurd naar de bevestigingswebpagina van ESET HOME. U kunt uw sociale-media-account in de ESET HOME-portal loskoppelen van uw ESET HOME-account.

Onjuist wachtwoord

Deze fout kan optreden als u ESET Internet Security al hebt gekoppeld aan ESET HOME en u wijzigingen aanbrengt waarvoor u zich moet aanmelden (bijvoorbeeld voor het uitschakelen van Anti-Diefstal) en het wachtwoord dat u hebt ingevoerd niet overeenkomt met uw account. Klik op Terug en typ het juiste wachtwoord. Als u zich ook dan niet kunt aanmelden, klikt u op Terug > Ik ben mijn wachtwoord vergeten om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en volg de stappen op het scherm of raadpleeg Ik ben mijn ESET HOME-wachtwoord vergeten.