Dialoogvenster - Systeemupdates

Als er updates zijn voor uw besturingssysteem, ziet u een melding van ESET Internet Security in het hoofdprogrammavenster > Overzicht. Klik op Meer informatie om het venster Systeemupdates te openen.

Het venster Systeemupdates bevat een lijst met de beschikbare updates die kunnen worden gedownload en geïnstalleerd. Het updatetype wordt naast de naam van de update vermeld.

Dubbelklik op een update-rij om het venster Update-informatie met aanvullende informatie weer te geven.

Klik op Systeemupdate uitvoeren om alle vermelde updates voor het besturingssysteem te downloaden en te installeren.