Taakdetails

Typ de taaknaam, selecteer een van de opties voor taaktype en klik op Volgende:

Externe toepassing uitvoeren: hiermee kunt u de uitvoering van een externe toepassing plannen.

Logbestanden onderhouden: logbestanden bevatten tevens restanten van verwijderde records. Met deze taak optimaliseert u regelmatig records in logbestanden om effectief te werken.

Controle van systeemopstartbestanden: hiermee worden bestanden gecontroleerd die tijdens het opstarten of aanmelden mogen worden uitgevoerd.

Momentopname van computerstatus maken: hiermee maakt u een ESET SysInspector-momentopname van de computer, waarbij gedetailleerde informatie over systeemonderdelen (zoals stuurprogramma's en toepassingen) wordt verzameld en het risiconiveau van elk onderdeel wordt beoordeeld.

Computerscan op aanvraag: hiermee wordt een scan uitgevoerd op bestanden en mappen op uw computer.

Bijwerken: hiermee wordt een updatetaak gepland door de modules bij te werken.