ESET-product verwijzen naar een vriend

Deze versie van ESET Internet Security biedt nu verwijzingsbonussen, zodat u uw ESET-productervaring kunt delen met uw familie en vrienden. U kunt zelfs verwijzingen delen vanuit een product dat met een proeflicentie is geactiveerd. Wanneer u een gebruiker met een proeflicentie bent, ontvangen zowel u als uw vriend voor elke succesvolle verwijzing die u verstuurt en die resulteert in een productactivering extra tijd voor de proeflicentie.

U kunt een verwijzing vanuit uw geïnstalleerde ESET Internet Security sturen. Voor welk product u een verwijzing stuurt, hangt af van het product waaruit u een verwijzing stuurt. Zie hiervoor de onderstaande tabel.

Het product dat u hebt geïnstalleerd

Het product waarnaar wordt verwezen

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Smart Security Premium

Verwijzen naar een product

Als u een verwijzingskoppeling wilt versturen, klikt u op Een vriend verwijzen in het hoofdmenu van ESET Internet Security. Klik op Verwijzingskoppeling delen. Uw product genereert een verwijzingskoppeling die wordt weergegeven in een nieuw venster. Kopieer de koppeling en stuur deze naar uw familie en vrienden. U kunt uw verwijzingskoppeling rechtstreeks vanuit uw ESET-product delen met de opties Delen via Facebook, Uw Gmail-contactpersonen verwijzen en Delen via Twitter.

Wanneer uw vriend op de verwijzingskoppeling klikt die u naar ze stuurt, wordt die verwezen naar een webpagina waarop die het product kan downloaden als die een nieuwe gebruiker is of waarop die zijn proeflicentie met een maand kan verlengen. U ontvangt een melding voor elke verwijzingskoppeling die wordt geactiveerd en uw licentie wordt automatisch met een extra maand verlengd. Op deze manier kunt u uw GRATIS beveiliging tot 5 maanden verlengen. U kunt het aantal geactiveerde verwijzingskoppelingen controleren in het venster Uw vriend verwijzen van uw ESET-product.

note

De verwijzingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar voor uw taal/regio.