Categorieën

Schakel het selectievakje in de kolom Ingeschakeld naast een categorie in om dit toe te staan. Als u het selectievakje leeglaat, is de categorie niet toegestaan voor dat account.

PANEL_PARENTAL_CATEGORIES

Hier volgen enkele voorbeelden van categorieën (groepen) waar gebruikers mogelijk niet bekend mee zijn:

Overige: gewoonlijk privé-IP-adressen (lokaal) zoals intranet, 127.0.0.0/8 en 192.168.0.0/16. Wanneer een foutcode 403 of 404 wordt weergegeven, hoort de website ook in deze categorie.

Niet opgelost: deze categorie bevat webpagina's die niet zijn opgelost vanwege een fout tijdens het maken van een verbinding met de database-engine voor Ouderlijk toezicht.

Niet gecategoriseerd: onbekende webpagina's die nog niet in de database voor Ouderlijk toezicht staan.

Dynamisch: webpagina's die doorverwijzen naar andere pagina's op andere websites.