Gebruikersaccounts

Deze instelling is beschikbaar in Geavanceerde instellingen (F5) > Web en e-mail > Ouderlijk toezicht > Gebruikersaccounts > Bewerken.

In dit gedeelte kunt u Windows-gebruikersaccounts koppelen die door Ouderlijk toezicht worden gebruikt voor bepaalde gebruikers om hun toegang tot ongewenste of schadelijke inhoud op internet te beperken.

Kolommen

Windowsaccount: de naam van de gebruiker.

Ingeschakeld: na inschakeling is het Ouderlijk toezicht voor een bepaald gebruikersaccount actief.

Domein: naam van het domein waartoe een gebruiker behoort.

Geboortedatum: de leeftijd van de gebruiker aan wie het account toebehoort.

Besturingsonderdelen

Toevoegen: het dialoogvenster Werken met gebruikersaccounts wordt weergegeven.

Bewerken: met deze optie kunt u de geselecteerde accounts bewerken.

Verwijderen: het geselecteerde account verwijderen.

Vernieuwen: als u een gebruikersaccount hebt toegevoegd, kan ESET Internet Security de lijst met gebruikersaccounts vernieuwen zonder dat u dit venster opnieuw hoeft te openen.