Internetbeveiliging

Als u internetbeveiliging (web- en e-mailbeveiliging) wilt configureren, klikt u op Internetbeveiliging in het venster Instellingen. Hier kunt u meer geavanceerde instellingen van het programma weergeven.

Als u afzonderlijke beveiligingsmodules wilt onderbreken of uitschakelen, klikt u op het schuifbalkpictogram MODULE_ENABLED.

warning

Het uitschakelen van beveiligingsmodules kan het beveiligingsniveau van uw computer verlagen.

PAGE_SETTINGS_ANTISPAM

Klik op het tandwielpictogram GEAR naast een beveiligingsmodule om geavanceerde instellingen voor die module te openen.

De module Ouderlijk toezicht beschermt uw kinderen door ongepaste en schadelijke inhoud op internet te blokkeren.

Internettoegang is een standaardfunctie op personal computers. Helaas is internet het belangrijkste medium geworden voor het verspreiden van schadelijke code. Daarom is het essentieel dat u de instellingen voor Beveiliging van webtoegang zorgvuldig overweegt.

Anti-phishing biedt u de mogelijkheid webpagina's te blokkeren waarvan bekend is dat deze voor phishingdoeleinden worden gebruikt. Wij adviseren u dringend alle opties van Anti-phishing ingeschakeld te laten.

Beveiliging van e-mailclient biedt beheer van e-mailcommunicatie die wordt ontvangen via het POP3(S)-protocol en IMAP(S)-protocol. Met behulp van de plug-in voor uw e-mailclient biedt ESET Internet Security controle over alle communicatie via de e-mailclient.

Antispambeveiliging filtert ongevraagde e-mail.

Klik voor Antispambeveiliging op het tandwielpictogram GEAR en kies uit de volgende opties:

Configureren: hiermee opent u geavanceerde instellingen voor antispambeveiliging van de e-mailclient.

Adreslijst van gebruiker (indien ingeschakeld): hiermee opent u een dialoogvenster waarin u adressen kunt toevoegen, bewerken of verwijderen om de antispamregels te definiëren. Regels in deze lijst worden toegepast op de huidige gebruiker.

Algemene adreslijst (indien ingeschakeld): hiermee opent u een dialoogvenster waarin u adressen kunt toevoegen, bewerken of verwijderen om de antispamregels te definiëren. Regels in deze lijst worden toegepast op alle gebruikers.