Help en ondersteuning

ESET Internet Security bevat probleemoplossingsfuncties en ondersteuningsinformatie waarmee u eventuele problemen kunt oplossen.

ICON_HELP_LICENSE Licentie

Problemen met licenties oplossen: klik op deze koppeling om oplossingen te vinden voor problemen met activering of licentiewijzigingen.

Licentie wijzigen: klik om het activeringsvenster weer te geven en uw product te activeren. Als uw apparaat is gekoppeld met ESET HOME, kies dan een licentie in uw ESET HOME-account of voeg er een nieuwe aan toe.

ICON_HELP_PRODUCT Geïnstalleerd product

Wat is er nieuw: klik hierop om het informatievenster over nieuwe en verbeterde functies te openen.

Info over ESET Internet Security: hier wordt informatie weergegeven over uw exemplaar van ESET Internet Security.

Problemen met producten oplossen: klik op deze koppeling om oplossingen te vinden voor de meest voorkomende problemen.

Produkt wijzigen: klik om te kijken of ESET Internet Security met de huidige licentie kan worden gewijzigd in een andere productlijn.

ICON_HELP_HELP Help-pagina: klik op deze koppeling om de Help-pagina's van ESET Internet Security te openen.

ICON_HELP_TECHNICAL_SUPPORT Technische ondersteuning

ICON_HELP_KB Kennisbank: in de ESET-kennisbank staan antwoorden op veelgestelde vragen en aanbevolen oplossingen voor verschillende problemen. De kennisbank wordt regelmatig bijgewerkt door de technisch specialisten van ESET en vormt zo een krachtig hulpmiddel voor het oplossen van diverse problemen.