Netwerkactiviteit

Als u de huidige Netwerkactiviteit in grafiekvorm wilt bekijken, klikt u op Hulpmiddelen > Netwerkverbindingen en klikt u op het grafiekpictogram ICON_GRAPH. Onderaan de grafiek bevindt zich een tijdlijn die netwerkactiviteit in realtime registreert op basis van de geselecteerde periode. U wijzigt de tijdperiode door de toepasselijke waarde te selecteren in het vervolgkeuzemenu Vernieuwingssnelheid.

PAGE_ACTIVITY

De volgende opties zijn beschikbaar:

1 seconde: de grafiek wordt elke seconde vernieuwd en de periode bestaat uit de laatste 4 minuten.

1 minuut (afgelopen 24 uur): de grafiek wordt elke minuut vernieuwd en de periode bestaat uit de afgelopen 24 uur.

1 uur (afgelopen maand): de grafiek wordt elk uur vernieuwd en de periode bestaat uit de afgelopen maand.

De verticale as van de grafiek vertegenwoordigt de hoeveelheid ontvangen of verzonden gegevens. Beweeg de muis over de grafiek om de exacte hoeveelheid ontvangen/verzonden gegevens op een bepaald tijdstip te zien.