Product gedeactiveerd, apparaat losgekoppeld

Dit foutbericht wordt weergegeven nadat een apparaat uit de ESET HOME is verwijderd. Dit probleem oplossen:

Klik op Activeren en gebruik een van de activeringsmethoden om ESET Internet Security te activeren.

Neem contact op met de licentie-eigenaar met informatie dat uw ESET Internet Security is gedeactiveerd en dat het apparaat is losgekoppeld van ESET HOME.

Als u de licentie-eigenaar bent en niet op de hoogte bent van deze wijzigingen, raadpleegt u de ESET HOME activiteitenfeed. Als u verdachte activiteiten vindt, wijzigt u ESET HOME het wachtwoord van uw account en neemt u contact op met de technische ondersteuning van ESET.