Stuurprogramma's die altijd mogen worden geladen

De stuurprogramma's in deze lijst mogen altijd worden geladen ongeacht de HIPS-filtermodus, tenzij ze door een specifieke gebruikersregels worden geblokkeerd.

Toevoegen: hiermee kunt u een nieuw stuurprogramma toevoegen.

Bewerken: hiermee kunt u een geselecteerd stuurprogramma bewerken.

Verwijderen: hiermee wordt een stuurprogramma uit de lijst verwijderd.

Opnieuw instellen: hiermee wordt een reeks systeemstuurprogramma's opnieuw geladen.

note

Klik op Opnieuw instellen als u stuurprogramma's wilt uitsluiten die u handmatig hebt toegevoegd. Dit kan handig zijn als u diverse stuurprogramma's hebt toegevoegd en deze niet handmatig kunt verwijderen uit de lijst.

note

Na de installatie is de lijst met stuurprogramma's leeg. ESET Internet Security vult de lijst geleidelijk automatisch in.