Veelgestelde vragen

Hieronder worden enkele veelgestelde vragen en regelmatig voorkomende problemen beschreven. Klik op de titel van het onderwerp om erachter te komen hoe u uw probleem kunt oplossen:

ESET Internet Security bijwerken

Een virus van de pc verwijderen

Communicatie toestaan voor een bepaalde toepassing

Ouderlijk toezicht inschakelen voor een account

Een nieuwe taak maken in Planner

Een scantaak plannen (wekelijks)

Hoe u "Veilig internetbankieren kan niet worden doorgestuurd naar de aangevraagde webpagina" oplost

Geavanceerde instellingen ontgrendelen

Hoe productdeactivering op te lossen van ESET HOME

Als uw probleem niet op de bovenstaande lijst staat vermeld, zoek dan in de online-Help van ESET Internet Security.

Als u de oplossing voor uw probleem of het antwoord op uw vraag niet kunt vinden op de online-Help, ga dan naar onze regelmatig bijgewerkte online-Help van ESET Internet Security in de ESET-kennisbank. Hieronder staan koppelingen naar de populairste artikelen in de kennisbank:

Hoe kan ik mijn licentie verlengen?

Ik krijg een activeringsfout bij het installeren van mijn ESET-product. Wat betekent dat?

Mijn ESET Windows-thuisproduct activeren met de licentiecode

Mijn ESET-thuisproduct verwijderen of opnieuw installeren

Ik krijg een bericht dat mijn ESET-installatie voortijdig is beëindigd

Wat moet ik doen na het verlengen van mijn licentie? (thuisgebruikers)

Wat als ik mijn e-mailadres wijzig?

Mijn ESET-product overbrengen naar een nieuwe computer of een nieuw apparaat

Hoe start ik Windows in Veilige modus of Veilige modus met netwerkmogelijkheden

Een veilige website uitsluiten van blokkering

Geef schermleessoftware toegang tot de grafische gebruikersinterface van ESET

Neem indien nodig contact op met onze Technische ondersteuning met uw vragen of problemen.