Adres toevoegen/bewerken

In dit venster kunt u een adres toevoegen aan of bewerken in de adreslijst voor Antispam en de uit te voeren actie configureren:

E-mailadres: adres waarop de regel van toepassing is.

Naam: aangepaste regelnaam.

Actie: actie die moet worden ondernomen als het e-mailadres van de contactpersoon overeenkomt met het adres dat is opgegeven in het veld E-mailadres:

Toestaan: adressen die als veilig worden beschouwd en waarvan u berichten wilt ontvangen.

Blokkeren: adressen die als onveilig/spam worden beschouwd en waarvan u geen berichten wilt ontvangen.

Uitzondering: adressen die altijd worden gecontroleerd op spam en die kunnen worden vervalst en gebruikt voor het verzenden van spam.

Geheel domein: selecteer deze optie als de regel moet worden toegepast op het gehele domein van de contactpersoon (niet alleen het adres dat is opgegeven in het veld E-mailadres, maar alle adressen in het domein adres.info).

Domeinen op lager niveau: selecteer deze optie als de regel moet worden toegepast op het onderliggende domein van de contactpersoon. (adres.info vertegenwoordigt het domein en mijn.adres.info vertegenwoordigt een subdomein).