Anti-spamadreslijsten

De functie Antispam in ESET Internet Security biedt ondersteuning voor het configureren van verschillende parameters voor adreslijsten.

Adreslijst van gebruiker inschakelen: schakel deze optie in als u de adreslijst van de gebruiker wilt activeren.

Adreslijst van gebruiker: lijst met e-mailadressen, waaraan u adressen kunt toevoegen, in kunt bewerken of uit kunt verwijderen om de antispamregels te definiëren. Regels in deze lijst worden toegepast op de huidige gebruiker.

Algemene adreslijsten inschakelen: schakel deze optie in om het algemene adreslijst te activeren. Dit is het adresboek wordt door alle gebruikers op dit apparaat gedeeld.

Algemene adreslijst: lijst met e-mailadressen waaraan u adressen kunt toevoegen, in kunt bewerken of uit kunt verwijderen om de antispamregels te definiëren. Regels in deze lijst worden toegepast op alle gebruikers.

Automatisch toestaan en toevoegen aan de adreslijst van de gebruiker

Adressen uit adresboek behandelen als vertrouwd – Adressen uit uw lijst met contactpersonen worden als vertrouwd behandeld zonder dat ze worden toegevoegd aan de adreslijst van de gebruiker.

Adressen van ontvangers vanuit uitgaande berichten toevoegen: adressen van ontvangers van verzonden berichten als toegestaan toevoegen aan de lijst met adressen van de gebruiker.

Adressen toevoegen vanuit berichten die opnieuw zijn geclassificeerd als GEEN spam: afzenderadressen van berichten die opnieuw zijn geclassificeerd als GEEN spam als toegestaan toevoegen aan de lijst met adressen van de gebruiker.

Automatisch als uitzondering aan de adreslijst van de gebruiker toevoegen

Adressen toevoegen vanuit eigen accounts: adressen van bestaande e-mailclientaccounts als uitzondering toevoegen aan de lijst met adressen van de gebruiker.