Inkomende communicatie

Voorbeeld van een inkomende internetverbinding:
Een externe computer die probeert te communiceren met een toepassing die op de computer wordt uitgevoerd.

Toepassing: de toepassing waarmee een externe computer een verbinding tot stand brengt.

Bedrijf: de uitgever van de toepassing.

Reputatie: de reputatie van de toepassing zoals vastgesteld door ESET LiveGrid®-technologie.

Services: de naam van de service die momenteel op uw computer wordt uitgevoerd.

Externe computer: de externe computer die communicatie tot stand brengt met de toepassing op uw computer.

Lokale poort: de poort die voor de communicatie wordt gebruikt.

Elke keer opnieuw vragen: als de standaardactie voor een regel is ingesteld op Vragen, wordt er een dialoogvenster weergegeven elke keer wanneer de regel wordt geactiveerd.

Onthouden tot toepassing wordt gesloten: ESET Internet Security onthoudt de gekozen actie tot de volgende keer dat de computer opnieuw wordt gestart.

Regel maken en permanent onthouden: als u deze optie selecteert voordat u communicatie toestaat of weigert, wordt de actie onthouden door ESET Internet Security en toegepast wanneer de externe computer opnieuw contact opneemt met de toepassing.

Toestaan: de inkomende communicatie toestaan.

Weigeren: de inkomende communicatie weigeren.

Geavanceerde opties: hiermee kunt u regeleigenschappen aanpassen.