IPv6-adres toevoegen

Hiermee kunt u het IPv6-adres of subnet toevoegen van een extern punt waarop de regel wordt toegepast. Dit is de nieuwste versie van Internet Protocol, de opvolger van versie 4.

Eén adres: hiermee kunt u het IP-adres toevoegen van een afzonderlijke computer waarop de regel moet worden toegepast (bijvoorbeeld 2001:718:1c01:16:214:22ff:fec9:ca5).

Subnet: een subnet (groep van computers) wordt gedefinieerd door een IP-adres en een masker (bijvoorbeeld: 2002:c0a8:6301:1::1/64).