Detectie-uitsluiting toevoegen of bewerken

Detectie uitsluiten

Er moet een geldige naam voor ESET-detectie worden opgegeven. Zie Logbestanden voor een geldige detectienaam en selecteer vervolgens Detecties in het vervolgkeuzemenu met logbestanden. Dit is handig wanneer een vals-positief sample wordt gedetecteerd in ESET Internet Security. Uitsluitingen voor daadwerkelijke infiltraties zijn zeer gevaarlijk. Overweeg om uitsluitend betrokken bestanden/mappen uit te sluiten door op ... in het veld Pad te klikken en/of dit uitsluitend voor een bepaalde periode te laten gelden. Uitsluitingen zijn ook van toepassing op potentieel ongewenste toepassingen, potentieel onveilige toepassingen en verdachte toepassingen.

Zie ook Indeling uitsluiting pad.

DIALOG_EXCLUDE_THREAT

Zie Voorbeeld van uitsluitingen van detectie hieronder.

Hash uitsluiten

Hiermee wordt een bestand uitgesloten op basis van een specifieke hash SHA-1, onafhankelijk van het type, de locatie, de naam of de extensie.

DIALOG_EXCLUDE_HASH

example

Uitsluitingen op basis van detectienaam

Als u een specifieke detectie op basis van zijn naam wilt uitsluiten, moet u de geldige detectienaam invoeren:

Win32/Adware.Optmedia

U kunt ook de volgende indeling gebruiken wanneer u een detectie uitsluit vanuit het waarschuwingsvenster ESET Internet Security:

@NAME=Win32/Adware.Optmedia@TYPE=ApplicUnwnt
@NAME=Win32/TrojanDownloader.Delf.QQI@TYPE=Trojan
@NAME=Win32/Bagle.D@TYPE=worm

Besturingsonderdelen

Toevoegen: hiermee sluit u objecten uit van detectie.

Bewerken: hiermee kunt u geselecteerde vermeldingen bewerken.

Verwijderen: hiermee worden geselecteerde vermeldingen verwijderd (CTRL + klik om meerdere vermeldingen te selecteren).