Bureaubladmeldingen

Bureaubladmeldingen worden weergegeven in een klein meldingsvenster naast de taakbalk van het systeem. Standaard worden deze meldingen gedurende 10 seconden weergegeven, waarna ze langzaam verdwijnen. Meldingen gaan over productupdates, nieuw aangesloten apparaten, voltooiing van virusscantaken en nieuw gevonden bedreigingen.

CONFIG_DESKTOP_NOTIFICATIONS

Meldingen weergeven op het bureaublad: we raden aan deze optie ingeschakeld te houden, zodat het product u kan informeren wanneer er een nieuwe gebeurtenis plaatsvindt.

Bureaubladmeldingen: klik op Bewerken om specifieke Bureaubladmeldingen in of uit te schakelen.

Geen meldingen weergeven wanneer toepassingen in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd: alle niet-interactieve meldingen onderdrukken wanneer toepassingen in de modus Volledig scherm worden uitgevoerd.

Time-out in seconden: stel de zichtbaarheidsduur van meldingen in. De waarde moet tussen de 3 en 30 seconden liggen.

Transparantie: stel het transparantiepercentage voor meldingen in. Het ondersteunde bereik is 0 (geen transparantie) tot 80 (zeer hoge transparantie).

Minimaal detailniveau voor weergegeven gebeurtenissen: stel het ernstniveau voor meldingen in. Selecteer in het vervolgkeuzemenu een van de volgende opties:

oDiagnostisch: hiermee wordt informatie geregistreerd die nodig is om het programma en alle bovenstaande archieven af te stemmen.

oInformatief: hiermee worden informatieve berichten geregistreerd, zoals berichten over netwerkgebeurtenissen die niet standaard zijn, waaronder berichten over geslaagde updates, plus alle bovenstaande records.

oWaarschuwingen: hiermee worden waarschuwingsberichten, fouten en kritieke fouten weergegeven (bijvoorbeeld: update mislukt).

oFouten: geeft fouten (bijvoorbeeld Documentbescherming is niet gestart) en kritieke fouten weer.

oKritiek: geeft alleen kritieke fouten weer (fouten bij het starten van antivirusbeveiliging, een geïnfecteerd systeem, enz.).

In systemen met meerdere gebruikers meldingen weergeven op het scherm van deze gebruiker: hiermee kunnen geselecteerde accounts bureaubladmeldingen ontvangen. Als u bijvoorbeeld het beheerdersaccount niet gebruikt, typt u de volledige accountnaam. Vervolgens worden de bureaubladmeldingen voor het specifieke account weergegeven. Slechts één gebruikersaccount kan de bureaubladmeldingen ontvangen.

Toestaan dat meldingen schermfocus krijgen: hiermee kunnen meldingen schermfocus krijgen en zijn ze toegankelijk in het ALT+Tab-menu.