Bureaubladmeldingen lijst

Als u de zichtbaarheid van bureaubladmeldingen wilt aanpassen (rechtsonder in het scherm), opent u de meldingen op het bureaublad Geavanceerde instellingen (F5) > Meldingen > Bureaubladmeldingen. Klik op Bewerken naast Bureaubladmeldingen en schakel het desbetreffende selectievakje naast Weergeven in.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Algemeen

Meldingen over beveiligingsrapporten weergeven: ontvang een melding wanneer er een nieuw Beveiligingsrapport wordt gegenereerd.

'Wat is nieuw'-meldingen weergeven: meldingen over alle nieuwe en verbeterde functies in de nieuwste productversie.

Bestand is ter analyse verzonden: ontvang een melding telkens wanneer ESET Internet Security een bestand ter analyse verzendt.

Bijwerken

Toepassingsupdate is voorbereid: ontvang een melding wanneer er een update naar een nieuwe versie van ESET Internet Security is voorbereid.

Detectie-engine is bijgewerkt: ontvang een melding wanneer het product detectie-enginemodules bijwerkt.

Modules zijn bijgewerkt: ontvang een melding wanneer de programmaonderdelen van het product worden bijgewerkt.

Als u algemene instellingen voor bureaubladmeldingen wilt configureren, bijvoorbeeld hoe lang berichten worden weergegeven of het minimale detailniveau van gebeurtenissen dat moet worden weergegeven, gaat u naar Bureaubladmeldingen in Geavanceerde instellingen (F5) > Meldingen.