Meldingen

Als u ESET Internet Security-meldingen wilt beheren, opent u Geavanceerde instellingen (F5) > Meldingen. U kunt de volgende typen meldingen configureren:

Toepassingsstatussen: meldingen die worden weergegeven in het hoofdprogrammavenster > Overzicht.

Bureaubladmeldingen: klein berichtvenster naast de taakbalk van het systeem.

Interactieve waarschuwingen: waarschuwingsvensters en berichtvakken die gebruikersinteractie vereisen.

Doorsturen: e-mailmeldingen worden verzonden naar het opgegeven e-mailadres.

CONFIG_NOTIFICATIONS

icon_section Toepassingstatussen

Toepassingsstatussen: klik op Bewerken om te selecteren welke toepassingsstatussen worden weergegeven in het startgedeelte van het hoofdprogrammavenster > Overzicht.