E-mailtags

De opties voor deze functionaliteit zijn beschikbaar in Geavanceerde instellingen > Web en e-mail > Beveiliging van e-mailclient > Waarschuwingen en meldingen.

Nadat een e-mail is gecontroleerd, kan een melding met het scanresultaat aan het bericht worden toegevoegd. U kunt kiezen uit Tagmeldingen toevoegen aan ontvangen en gelezen e-mail en Tagmeldingen toevoegen aan verzonden e-mail. In zeldzame gevallen kunnen tagberichten in problematische HTML-berichten worden weggelaten. De meldingen kunnen aan ontvangen/gelezen e-mailberichten en/of verzonden e-mailberichten worden toegevoegd. De volgende opties zijn beschikbaar:

Nooit: er worden geen berichten toegevoegd.

Wanneer een detectie optreedt: alleen berichten met schadelijke software worden als gecontroleerd gemarkeerd (standaardinstelling).

Naar alle e-mail wanneer gescand: er worden meldingen toegevoegd aan alle gescande e-mail.

Tekst om toe te voegen aan het onderwerp van de gedetecteerde e-mail: bewerk deze sjabloon als u de indeling van het onderwerpsvoorvoegsel van een geïnfecteerde e-mail wilt wijzigen. Met deze functie wordt het onderwerp van het bericht "Hallo" in de volgende indeling: “[detectie %DETECTIONNAME%] Hallo". De variabele %DETECTIONNAME% staat voor de detectie.