Uitgesloten IP-adressen

De vermeldingen in de lijst worden uitgesloten van het protocolinhoudsfilter. De HTTP-/POP3-/IMAP-communicatie van/naar de geselecteerde adressen wordt niet op bedreigingen gecontroleerd. Wij raden aan dat u deze optie alleen gebruikt voor adressen die bekend staan als betrouwbaar.

Klik op Toevoegen om een IP-adres/IP-adressenbereik/subnet uit te sluiten van een extern punt dat niet wordt weergegeven in de protocolfilteringlijst.

Klik op Verwijderen om de geselecteerde vermeldingen uit de lijst te verwijderen.

CONFIG_EPFW_CONTENT_ADDR_EXCL