Verbindingsweergave instellen

Klik met de rechtermuisknop op een verbinding om aanvullende opties weer te geven, zoals:

Hostnamen herleiden: alle netwerkadressen worden zo mogelijk in DNS-indeling weergegeven, niet in de numerieke IP-adresindeling.

Alleen TCP-verbindingen weergeven: de lijst bevat alleen verbindingen die tot het TCP-protocolpakket behoren.

Luisterende verbindingen weergeven: selecteer deze optie om alleen verbindingen weer te geven waarvoor wel een poort is geopend en op verbinding wordt gewacht, maar waar nog geen sprake is van communicatie.

Verbindingen in de computer weergeven: als u deze optie selecteert, worden alleen verbindingen met de localhost weergegeven, d.w.z. verbindingen waar de externe zijde een lokaal systeem is.

Vernieuwingssnelheid: kies de frequentie waarmee de actieve verbindingen moeten worden vernieuwd.

Nu vernieuwen: hiermee wordt het venster Netwerkverbindingen opnieuw geladen.