Beveiliging van e-mailclient

Zie Integratie van ESET Internet Security in uw e-mailclient om de integratie te configureren.

De instellingen voor e-mailclient vindt u onder Geavanceerde instellingen (F5) > Web en e-mail > Beveiliging van e-mailclient > E-mailclients.

E-mailclients

E-mailbeveiliging met plug-ins van client inschakelen: indien uitgeschakeld, is beveiliging door plug-ins van e-mailclients uitgeschakeld.

Te scannen e-mail

Selecteer te scannen e-mails:

Ontvangen e-mail

Verzonden e-mail

Gelezen e-mail

Gewijzigde e-mail

note

Wij raden aan E-mailbeveiliging met plug-ins van client inschakelen ingeschakeld te houden. Zelfs als de integratie niet is ingeschakeld of niet functioneel is, wordt e-mailcommunicatie toch beveiligd door Protocolfiltering (IMAP/IMAPS en POP3/POP3S).

Uit te voeren actie op geïnfecteerde e-mail

Geen actie: als u deze optie inschakelt, worden geïnfecteerde bijlagen gemeld, maar wordt niets gedaan met e-mails.

E-mail verwijderen: de gebruiker wordt geattendeerd op bedreigingen en het bericht wordt verwijderd.

E-mail verplaatsen naar de map Verwijderde items: geïnfecteerde e-mails worden automatisch verplaatst naar de map Verwijderde items.

E-mail verplaatsen naar map (standaardactie): geïnfecteerde e-mails worden automatisch verplaatst naar de opgegeven map.

Map: geef de aangepaste map op waar u geïnfecteerde e-mails naar toe wilt verplaatsen nadat deze zijn gedetecteerd.