Sample voor analyse selecteren - Verdachte site

Selecteer een van de volgende opties in het vervolgkeuzemenu Wat is er mis met de site:

Geïnfecteerd: een website waarop zich virussen bevinden of andere schadelijke software aanwezig is die op diverse manieren wordt verspreid.

Phishing – Met phishing wordt vaak geprobeerd toegang te krijgen tot gevoelige gegevens zoals bankrekeningnummers, pincodes, enzovoort. Zie de woordenlijst voor meer informatie over dit type aanval.

Oplichting: een website die is gemaakt om bezoekers op te lichten of om fraude te plegen, vooral bedoeld om snel winst te behalen.

Selecteer Overige als de bovenstaande opties niet van toepassing zijn op de site die u wilt melden.

Opmerkingen en aanvullende informatie: hier kunt u aanvullende informatie of een beschrijving typen die kan helpen bij de analyse van de verdachte website.