Met een wachtwoord beveiligde Geavanceerde instellingen ontgrendelen

Wanneer u de beveiligde functie Geavanceerde instellingen wilt openen, wordt het venster voor het invoeren van het wachtwoord weergegeven. Als u uw wachtwoord bent vergeten of kwijt bent, klikt u op de optie Wachtwoord herstellen en voert u het e-mailadres in dat u hebt gebruikt om uw licentie te registreren. ESET stuurt u dan een e-mail met de verificatiecode. Voer de verificatiecode in, typ een nieuw wachtwoord en bevestig het nieuwe wachtwoord. De verificatiecode is 7 dagen geldig.

Wachtwoord herstellen via uw ESET HOME-account: gebruik deze optie als de licentie die wordt gebruikt voor activering is gekoppeld aan uw ESET HOME-account. Typ het e-mailadres dat u gebruikt om u aan te melden bij uw ESET HOME-account.

Als u uw e-mailadres niet meer weet of problemen ondervindt bij het herstellen van het wachtwoord, klikt u op Contact opnemen met technische ondersteuning. U wordt dan doorgestuurd naar de ESET-website zodat u contact kunt opnemen met onze afdeling Technische ondersteuning.

Code genereren voor Technische ondersteuning: met deze optie genereert u de code die u aan Technische ondersteuning geeft. Kopieer de code die u van Technische ondersteuning krijgt en klik op Ik heb een verificatiecode. Voer de verificatiecode in, typ een nieuw wachtwoord en bevestig uw nieuwe wachtwoord. De verificatiecode is 7 dagen geldig.

Zie Wachtwoord op de instellingen ontgrendelen in ESET Windows-thuisproducten voor meer informatie.