Hoe productdeactivering op te lossen van ESET HOME

Product is niet geactiveerd

Dit foutbericht wordt weergegeven wanneer de licentie-eigenaar uw ESET Internet Security van ESET HOME portal deactiveert of de licentie die met uw ESET HOME account wordt gedeeld, niet meer wordt gedeeld. Dit probleem oplossen:

Klik op Activeren en gebruik een van de activeringsmethoden om ESET Internet Security te activeren.

Neem contact op met de licentie-eigenaar met informatie dat uw ESET Internet Security is gedeactiveerd door de licentie-eigenaar of dat de licentie niet langer met u wordt gedeeld. De eigenaar kan het probleem oplossen in de ESET HOME.

Product gedeactiveerd, apparaat losgekoppeld

Dit foutbericht wordt weergegeven nadat een apparaat uit de ESET HOME is verwijderd. Dit probleem oplossen:

Klik op Activeren en gebruik een van de activeringsmethoden om ESET Internet Security te activeren.

Neem contact op met de licentie-eigenaar met informatie dat uw ESET Internet Security is gedeactiveerd en dat het apparaat is losgekoppeld van ESET HOME.

Als u de licentie-eigenaar bent en niet op de hoogte bent van deze wijzigingen, raadpleegt u de ESET HOME activiteitenfeed. Als u verdachte activiteiten vindt, wijzigt u ESET HOME het wachtwoord van uw account en neemt u contact op met de technische ondersteuning van ESET.