Aanmelden bij ESET HOME

Er zijn verschillende methoden om u aan te melden bij uw ESET HOME-account:

Uw e-mailadres en wachtwoord voor ESET HOME gebruiken: voer het e-mailadres en wachtwoord in die u hebt gebruikt om uw ESET HOME-account te maken en klik op Aanmelden.

Uw Google-account/AppleID gebruiken: klik op Doorgaan met Google of Doorgaan met Apple en meld u aan met het juiste account. Na aanmelding wordt u doorgestuurd naar de bevestigingswebpagina van ESET HOME. Om door te gaan, gaat u terug naar uw ESET-productvenster. Voor meer informatie over aanmelden met uw Google-account/AppleID verwijzen wij u naar de instructies in de online-Help van ESET HOME.

QR-code scannen: klik op QR-code scannen om de QR-code weer te geven. Open de mobiele ESET HOME-app en scan de QR-code of wijs met de camera van uw apparaat naar de QR-code. Zie de instructies in de online-Help van ESET HOME voor meer informatie.

note

Als u geen ESET HOME-account hebt, klikt u op Account maken om u te registreren of raadpleeg de instructies in de online-Help van ESET HOME.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klik dan op Ik ben mijn wachtwoord vergeten en volg de stappen op het scherm of raadpleeg de instructies in de online-Help van ESET HOME.

MONITOR_RED Aanmelden mislukt - veelvoorkomende fouten.

BEGINNER_MYESET