Apparaat toevoegen aan ESET HOME

Als u ESET Internet Security al hebt geïnstalleerd en geactiveerd met een licentie die aan uw ESET HOME-account is toegevoegd, kunt u uw apparaat in de ESET HOME-portal aan ESET HOME koppelen:

1.Een koppelingsaanvraag naar uw apparaat verzenden.

2.ESET Internet Security geeft het dialoogvenster Dit apparaat aan een ESET HOME-account koppelen weer, samen met een ESET HOME-accountnaam. Klik op Toestaan om het apparaat aan het vermelde ESET HOME-account te koppelen.

note

Als er geen interactie is, wordt de verbindingsaanvraag na ongeveer 30 minuten automatisch geannuleerd.