Kirjaudu ESET HOME-palveluun

Voit kirjautua ESET HOME-tilillesi useilla eri tavoilla:

Käytä ESET HOME-sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi – Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana, joita käytit ESET HOME-tilisi luomiseen, ja valitse Kirjaudu sisään.

Käytä Google-/AppleID-tiliäsi – Valitse Jatka Googlella tai Jatka Applella ja kirjaudu valitsemasi some-palvelun tilillesi. Kun olet kirjautunut, sinut ohjataan ESET HOME-vahvistussivulle. Jatka siirtymällä takaisin ESET-tuotteen ikkunaan. Lisätietoja Google-/AppleID-kirjautumisesta on ESET HOMEin online-ohjeissa.

Skannaa QR-koodi – Valitse Skannaa QR-koodi, niin QR-koodi tulee näkyviin. Avaa ESET HOME-mobiilisovellus ja skannaa QR-koodi tai suuntaa laitteesi kamera siihen. Lisätietoja ESET HOMEin online-ohjeissa.

note

Jos sinulla ei ole ESET HOME-tiliä, rekisteröidy valitsemalla Luo tili tai tutustu ESET HOME-palvelun online-ohjeisiin.

Jos olet unohtanut salasanan, valitse Unohdin salasanani ja noudata näyttöön tulevia ohjeita tai katso ESET HOME-palvelun online-ohjeet.

MONITOR_RED Kirjautuminen epäonnistui – yleiset virheet.

BEGINNER_MYESET