Geavanceerde instellingen voor Veilig internetbankieren

Deze instellingen zijn beschikbaar in Geavanceerde instellingen (F5) > Web en e-mail > Veilig internetbankieren.

icon_section Basis

Veilig internetbankieren inschakelen: wanneer Veilig internetbankieren is ingeschakeld, worden alle ondersteunde webbrowsers standaard in een beveiligde modus gestart.

Browserbeveiliging

Alle browsers beveiligen in als u alle ondersteunde webbrowsers in een beveiligde modus wilt starten.

Installatiemodus voor extensies: in het vervolgkeuzemenu kunt u selecteren welke extensies mogen worden geïnstalleerd in een browser die door ESET wordt beveiligd: Wijzigingen van de installatiemodus voor extensies hebben geen invloed op eerder geïnstalleerde browserextensies:

Essentiële extensies: alleen de meest essentiële extensies die zijn ontwikkeld door een bepaalde browserfabrikant.

Alle extensies: alle extensies die worden ondersteund door een bepaalde browser.

Website-omleiding

Omleiding naar beveiligde websites inschakelen: indien ingeschakeld, worden websites op de lijst met beveiligde websites en de interne lijst voor internetbankieren omgeleid naar de beveiligde browser.

Beveiligde websites: een lijst met websites waarvoor u kunt selecteren welke browser (normaal of beveiligd) er wordt geopend. Standaard wordt zowel de informatieve melding in de browser als het groene kader rond de browser weergegeven om aan te geven dat veilig browsen actief is. Zie Beveiligde websites om de lijst te bewerken.

note

Omleiding van websites is niet beschikbaar voor apparaten met ARM-processors.

Beveiligde browser

Uitgebreide geheugenbeveiliging: indien ingeschakeld, wordt het geheugen van de beveiligde browser beschermd tegen inspectie door andere processen.

Toetsenbordbeveiliging: indien ingeschakeld, wordt informatie die u via het toetsenbord in een beveiligde browser invoert, verborgen voor andere toepassingen. Dit verhoogt bescherming tegen keyloggers.

Groen kader van browser: indien uitgeschakeld, wordt zowel de informatieve melding in de browser als het groene kader rond de browser verborgen.